Інформаційний супротив. 234

російські чмобіки уже не допоможуть своїй армії. Вона буде розгромлена захисниками і захисницями Збройних сил України. Бо за українцями Бог і правда!

***

Головне управліня розвідки Міноборони підслухало розмову російського окупанта, який розповів своїй дружині про стан справ на фронті. За його словами, росіяни зазнають дуже великих втрат.

Запис розмови окупанта з дружиною ГУР Міноборони оприлюднили у Телеграмі.

Здесь каждый день “300” – “200”, нах*й. Только и слышишь. Только, бл*, с человеком познакомился – уже либо “300”, либо “200”, бл*”, – розповідає росіянин.

Окупант каже, що тих, хто намагається “відкосити” від війни в Україні, відправляють або у в’язницю, або вчитися на артилеристів.

Росіянин бідкається, що не може частіше телефонувати дружині, адже ЗСУ постійно обстрілюють позиції окупантів і знищують ворожих загарбників.

“Мы пока не звоним, потому что прилёты частые сюда. Только позвонишь и начинает в это место ху*рить миномёт. Я здесь, короче, с нашей бригады – вот нас было 19 человек – но остались 4 человека здесь”, – розповідає росіянин.

При цьому російські вояки і не сподіваються на допомогу від так званих “мобіків”, мовляв іти в наступ на ЗСУ — це вірна смерть.

“Ну какая помощь, бл*? Пригонят народу, скажут: “Идите в наступление, нах*й”. А наступление – это п*здец, нах*й”, – каже окупант і додає, що краще ховатися в окопах, і при цьому “чем глубже, тем лучше”.

Нагадаємо, російський окупант у перехопленій СБУ розмові з дружиною бідкається на нестачу боєприпасів, людей, недолуге керівництво та називає себе “м’ясом”. Окупант каже, що воїни ЗСУ з них уже напевно сміються.

Підготував Олександр Голяченко

Прокрутити вгору