Інформаційний супротив. 244

Не вельми хочеться читати інформацію про різну гидоту, але ця варта того, щоб кожен українець укотре зробив висновок про колишніх «братів».

Запозичив із сторінки Igor Yakovenko.

***

На російському держканалі закликали вбивати українських дітей: “Топить их, сжигать прямо в их хатах”.

Ведучий російського державного телеканалу “Russia Today” антон красовський запропонував топити у річці дітей, які вважають, що росія окупувала Україну.

Московитський письменник сергій лук’яненко розповів красовському, що будучи дитиною, у 80-му році опинився на Закарпатті, де лікував астму. І там українські діти розповіли йому про те, що “Україну окуповано москалями”.

“Це були повністю російськомовні з російськими прізвищами пацани. У когось батько був військовий, у когось хтось ще. Це були абсолютно росіяни”, – сказав лук’яненко.

У відповідь на це красовський заявив, що таких дітей треба топити.

“А прям топити таких треба було у Тисині. Прямо ось там, де пливе кача. Прям топити треба таких дітей, прямо у Тисині. Це наш світ. Сказав, що “москалі окупували” – і відразу прям кидаєш у річку з бурхливою течією. … Карпати це огидно. Там кожна хата називається смерекова хата. Прям у цю смерекову хату забивати та палити цих дітей”, – сказав красовський.

Між іншим, Russia Today є московитським державним телеканалом, який фінансується з бюджету країни-окупанта.

Підготував Олександр Голяченко

Прокрутити вгору