Інформаційний супротив. 311+27

путінська рОСІЯ і абсолютна монархія ЕСВАТІНІ (до 2018 – Свазіленд) — навіки разом!

путінський міністр лавров пробив вікно нових можливостей росії до Африки. В результаті візиту до ЄДИНОЇ абсолютної монархії в Африці Есватіні (колишній Свазіленд) лавров домовився про лібералізацію візового режиму між країнами та передав запрошення путіна королю Мсваті III для участі в саміті росія – Африка, який відбудеться в Петербурзі.

Король Мсваті III дійсно цікавий для путіна політичний персонаж. Він очолює країну майже 36 років, має 15 дружин і 36 дітей та постійно звинувачується опозицією у триньканні бюджетних коштів бідного мільйонного народу Свазі на забаганки своїх дружин, дітей та родичів. Новий друг путіна Мсваті III може передати йому цінний досвід також у справі правильного підбору жінок. Щоправда він теж оскандалився на весь африканський світ зі своєю 12 дружиною, яка переодягнувшись у форму солдата втікала з королівського палацу і кілька місяців зраджувала його з міністром юстиції.

Між іншим, напередодні візиту лаврова в Есватіні було вбито відомого опозиційного політика Тулані Масеко. Експерти вказують на уряд як на замовника вбиства, а найманців, пов‘язаних з росією, як на виконавців цього вбивства.

Одним словом, військовий злочинець путін і скандальний король Мсваті III нарешті знайшли один одного.

П.С. За неофіційною інформацією лавров домовлявся з урядом Есватіні також і про військову співпрацю. За даними африканських ЗМІ збройні сили оборони Есватіні складаються із 3 500 військослужбовців, 3 гвинтокрилів та 2 вантажних літаків IAI Arava, які, щоправда, вже розбилися під час катастроф.

© Микола Томенко

Підготував О.Голяченко

Прокрутити вгору