Інформаційний супротив. 311+32

Друзі, будь ласка, не дозволяйте собою маніпулювати в чужих недобросовісних цілях!

Не коментуйте безглузді і безмістовні пости лише тому, що це прокоментував ваш друг в невідомих вам групах!

Дякую Наталія Колісник, що пояснює як працює СІРИЙ SMM

“алгоритми фб дають видачу: ваш друг і друг друга прокоментував це. Наступні друзі ведуться на пости, які хочеться коментувати.

ЦЕ НЕЙРОЛІНГВІСТИЧНЕ ПРОГРАМУВАННЯ, але воно спрацьовує на рівні стадного інстинкту. (Ну ваші ж друзі це коментують, що поганого якщо і ви доєднаєтесь?).

Наприклад: “як звали вашу прабабусю” або “напишіть в коментах амінь”, або “я воїн-сирота, поздоровте мене з днем народження”, або “хочеться побачити позитивні клички собак”, “фото природи з вашого телефону”…

І далі по колеї. Хтось та прокоментує далі і це покажуть вже його друзям, а хтось й підпишеться. Далі розкручену таким чином групу з купою наївних людей в підписниках і великим охопленням у постів продадуть і змінять назву на кшталт “Арестович 7й президент” чи що завгодно. А далі з неї буде йти чергова інформаційна отрута з програмуванням.

Нижче скріни з типовим таким:

P.S. І щодо отієї програми “як би я виглядала мультяшкою”, яку масово собі встановлюють і граються мої друзі – а Ви знаєте до чого сами ви надали їй доступ на своєму телефоні і як це буде використано? 🙄Якщо вас дуже сильно заманюють у щось безкоштовно погратись – то комусь це дуже вигідно.

Оксана Жук
Підготував О.Голяченко

Прокрутити вгору