Інформаційний супротив. 311+33

Війна. Житомирщина. Люди.

Першого лютого мав честь побувати у Публічній бібліотеці Коростенської міської територіальної громади, у якій презентувалась фотовиставка волонтера, кінорежисера, журналіста-фрілансера Дмитра Січня «Війна. Житомирщина. Люди».

35 світлин розповідають про злочини та масштабність руйнувань, які принесла в нашу область терористична російська федерація.

Дмитро Січень «по гарячих слідах» фіксував наслідки обстрілів, ракетних та бомбових ударів по населеним пунктам Житомирщини, записував свідчення людей.

У рамках презентації також було проведено панельну дискусію за участі краєзнавців, представників сфери культури, засобів інформації, громадськості. Учасники дискусії продемонстрували узгодженість спільних дій щодо формування інформаційної документальної бази матеріалів про наслідки російсько-української війни.

Дякую за запрошення Сергію Гераймовичу, завідувачу КУ «Туристично-культурний інформаційний центр місто Коростень» та Ірині Пасічній-Прокопенко! P. S. Фотовиставка Дмитра Січня триватиме до 24 лютого п. р.
Підготував О.Голяченко

Прокрутити вгору