Інформаційний супротив. 409-й день

Був би я радий уже закрити надоїдливу тему МП – але на то якраз і розраховано, аби наші люди, звиклі до одномоментних яскравих відеотем, швидко згубили до неї інтерес, і все переросло б у взаємовигідну епопею, малоцікаву людям-метеликам, які з квітки на квітку.

Натомість: за два тижні обширного скандалу ми так і не почули нічого внятного від Ондатрія. Весь фокус зійшовся на харизматичному суперподразнику – Паші Мерседесі. Тоді як вичікувально-мовчазну позицію зайняв предстоятель усієї структурки.

Так само зник із радарів фінансист і фактичний куратор МП – олігарх Новінський. Остання їхня зустріч відбулася у листопаді минулого року в Мюнхені, де зараз переховується головна людина МП. До речі: саме сьогодні ДБР закрило справу про причетність Новінського до викрадення владики Драбинка.

Російські паспорти керуючої чоти МП, виявлені, о боги, журналістами у спосіб звичайних витягів зі системи “Роспаспорт”, нехай нікого розслабляють. Це потягне максимум іменні санкції + абсолютно незаконні позбавлення громадянств, як би глядацькі трибуни не аплодували цьому. Структурки це не торкнеться. Так що рано ще.

Ostap Drozdov 

Підготував О. Голяченко

Прокрутити вгору