Інформаційний супротив. 568-й день

Сьогоднішню публікацію присвячую своєму товаришу, колезі-вчителю, патріоту України, капітану ЗСУ Ігорю Прокопчуку. Він загинув 1 серпня цього року на російсько-українській війні, захищаючи нас і усю Україну.

***

Дорогі друзі!

Лише 5 хвилин доби (із 1440-ка) потрібно витрати на прочитання цього тексту та підтримати  петицію про присвоєння звання Героя України капітану Збройних Сил України, нашому земляку ПРОКОПЧУКУ Ігорю Петровичу.

З Ігорем Петровичем ми працювали в одній школі, товаришували. Туристичні походи, спортивні змагання були невід’ємною частиною нашого вчительського життя. Ігоря Петровича надзвичайно любили діти,  поважали колеги – за відповідальність, обов’язковість, працелюбство. Він завжди був усміхненим, привітним та позитивним.  Саме таким залишиться Ігор в моїй пам’яті…

Як заступник селищного голови, Ігор Прокопчук сприяв розвитку туризму, музейно-екскурсійній справі у Новоборівській територіальній громаді. За його допомоги та безпосередньої участі, селищна рада виграла грант на туристичне устаткування: від наметів, рюкзаків, спальних мішків, карематів до світильників, спорядження для кухні і ще багато іншого.

Реалізовуючи туристичну програму громади, ми змогли прийняти та запропонувати відпочинок групам екскурсантів із Києва та Житомира в однієї із туристичних локацій на березі Іршанського водосховища.

 Я завжди буду вдячний Ігорю Петровичу Прокопчуку за допомогу у ремонті Новоборівського краєзнавчого музею.

… На передній лінії боротьби з клятими рашистами, капітан ЗСУ Ігор Прокопчук сповна виконав свій людський, громадянський, військовий обов’язок, зберігши життя своїх побратимів. Вічна слава Герою!

На сьогодні, 14 вересня, за присвоєння звання Героя України ПРОКОПЧУКУ Ігорю Петровичу проголосувало майже 14 тисяч небайдужих людей (з 25-ти необхідних).

Шановні друзі! Вірю, що ви не лише підтримаєте петицію, але й  поширите її серед своїх близьких та знайомих.

Петиція: https://petition.president.gov.ua/petition/204168
Підготував О. Голяченко

Прокрутити вгору