Інформаційний супротив. 602-й день

Парамедикиня-доброволець Національної гвардії України Катерина Поліщук із позивним Пташка написала емоційний допис, у якому закликала допомагати українським захисникам.

Вона закликала не писати їй «тримайся» і «ми переможемо».

«Не пишіть мені. Не пишіть мені: «тримайся», «все буде добре», «чмоні…», «ви їх переможете». Не буде все добре. Ми несемо важкі втрати. Це фото трирічної давності. Я ще не знала що буде так важко. Так мене підтримали цивільна подруга. Зараз вона в ЗСУ. ВОНА НЕ ПИШЕ МЕНІ «тримайся». Вона донатимо і воює зі мною», — пише Пташка.

Українська захисниця зазначила, що не втомилася воювати і закликала донатити на підтримку ЗСУ. «Не пишіть мені, якщо не хочете підтримати нашу перемогу. Я не втомилась воювати. Я втомилась вигадувати щось оригінальне, щоб знайти кошти на першочергові потреби – дрони спостереження та враження ворожої техніки. Не пишіть мені «ти молодець, ми віримо і молимось». Поділіться своєю кавою, хлібом чи новим чохлом на телефон. Зробіть торт на весілля на один ярус меншим. Сходіть на однотонний манікюр без дизайну. Викуріть на цигарку менше. ПОДІЛІТЬСЯ КІЛЬКОМА ГРИВНЯМИ, ЩОБ НЕ ШУКАТИ РУБЛІ НА ШМАТОК ХЛІБА В ЯРМІ», — додала вона.
Підготував О. Голяченко

Прокрутити вгору