Інформаційний супротив. 689-й день

Чому одну книгу Карла Маркса не видавали у СРСР. Не перекладали. Не згадували. Одну, але знакову???

У книзі Маркс проаналізував історію росії. Що ж він там такого страшного написав, що її в СРСР не видавали? “Чудь та чудь навколо”, – написав він.

«Чудь и чудь кругом», – История Московии по Карлу Марксу.

– росія – це Московія, яка виникла після розпаду Золотої Орди. Він написав, що колиска Московії – «криваве болото монгольського рабства, а не сувора слава епохи норманів»

Маркс написав, що політика росії продовжувала політику Орди, а не політику Русі.

І те, що Московія (майбутня росія) була правонаступницею не Русі, а Золотої Орди. Простіше кажучи, він виявив брехню імперських істориків, про що й написав.

Ця книга називається “Секретна дипломатія XVIII століття”. Marx Karl. Секретна diplomatic history of eigtheen century. London, 1899.

“Непереборний вплив росії заставав Європу зненацька в різні епохи, лякати народи Заходу. Йому приходилось підкорялися як року або чинити лише судорожний опір.

Вона є єдиним в історії прикладом величезної імперії, сама могутність і велич якої, навіть після досягнення світових досягнень, завжди скоріше бралася на віру, ніж визнавалася фактично.”

росія (московія) – це не Русь! Це спадкоємець ординської культури. Вони досі соромляться це визнати! Намагаються натягнути сову на глобус…

Vasyl Mykytenko
Підготував О. Голяченко

Прокрутити вгору