Інформаційний супротив. 771-й день

Білоруський режим передав до шкіл у тимчасово окупованих районах Херсонської області пропагандистську літературу.
Про це повідомив Центр національного спротиву.

«Білоруський режим продовжує допомагати росії проводити політику геноциду на тимчасово окупованих територіях. Так, «фонд Алєксєя Талая» передав книги на Херсонщину. Цей фонд названий на честь паралімпійця, який є маріонеткою Алєксандра Лукашенка – узурпатора білорусі. По факту фонд є кишеньковою прокладкою», – йдеться у повідомленні.
Підкреслюється, що більшість книжок є суто пропагандистськими. Також учасники фонду пообіцяли допомогти окупантам з організацією «уроків про патріотизм».

Центр національного спротиву нагадує, що кожен, хто допомагає окупантам промивати мізки українським дітям, є законною ціллю для руху опору.
На тимчасово окуповані території Херсонської області росіяни завезли чергову партію пропагандистських книг з рязані.

Служба безпеки України повідомила про підозру так званій «міністру освіти і науки днр», яка наказала спалити у Донецьку українські підручники з історії.
Раніше у тимчасово окупованому російськими військами Маріуполі, на подвір’ї школи 48 загарбники спалили українські підручники.

Через брак кадрів у школах на тимчасово окупованих територіях, рашисти почали тиснути на працівників освіти. Також погрожуть розправою родичам учителів, які виїхали, але навчають дітей дистанційно.
1 вересня загарбники тероризували дітей на вході до однієї зі шкіл Маріуполя.

Підготував О. Голяченко

Прокрутити вгору