Інформаційний супротив. 780-й день

Не “ухилянт”, а працівник критично важливої галузі пропаганди “рожевих окулярів” – Телемарафону

Персонал телемарафону “Єдині новини” отримав бронювання від мобілізації. Міністерство культури та інформаційної політики України підтвердило статус каналів телемарафону, їх підрядників, як критично важливих для функціонування економіки та забезпечення життєдіяльності населення.
Поки українське військо перебуває у критичній потребі поповнення та заміни особового складу, захисники без ротацій уже два роки боронять державу — працівники телемарафону можуть ухилятися від конституційного обов’язку.
Зокрема, це телеканали “Ми-Україна”, “1+1”, ICTV, “Інтер”, “Рада” та “Суспільні новини”. Окрім них бронювання отримала приватна компанія “Кінокіт”, яка виробляє контент для телемарафону — її пов’язують із Кирилом Тимошенком, колишнім заступником керівника Офісу Президента. А також ряд цирків
Уже тиждень ми очікуємо відповідь від Кабінету Міністрів на петицію #ГрошіМарафонуНаОборону. Ветеран Павло Білоус “Кабул” виступив із пропозицією переспрямувати кошти з фінансування телемарафонів на купівлю БПЛА та пікапів для Збройних сил України.
Рух Опору Капітуляції

Підготував О. Голяченко

Прокрутити вгору