Інформаційний супротив. 831-й день

Одеситка, яка виграла 400 тисяч на телешоу, задонатила всі гроші на ЗСУ

23-річна Анна Монастирьова з Одеси виграла значну суму грошей на популярному телешоу. Проте замість того, щоб витратити виграш на особисті потреби, вона вирішила спрямувати всі кошти на підтримку українських військових.
Про це повідомляє «Інтент».

Анна стала переможницею квіз-шоу «Поле», який транслює один з українських телеканалів. У фіналі вона здобула головний приз – 400 тисяч гривень.
«Всі учасники, вони думають, що вони можуть виграти, але зовсім інша справа – це було грати в фіналі. Взагалі це було дуже прикольно, і насправді я в кінці вже була в такому трішечки фізичному та моральному виснаженні. Я думаю, слава Богу, що це не було сильно видно по тому, як я грала. Але так, в цілому, я дуже-дуже щаслива», — описала свої емоції одеситка.

Анна розповіла, що перед шоу вона домовилася зі своєю найкращою подругою Лєною, що в разі перемоги всі гроші підуть на підтримку Збройних Сил України. Своє слово дівчина дотримала.
Зокрема, вона пожертвувала 60 тисяч гривень на підрозділ «Хімера», збір на який порадила її подруга Лєна з Михайлівки, Одеської області. Переказ був зроблений анонімно через Монобанк, і військовослужбовець, який отримав ці кошти, був настільки зворушений, що почав шукати благодійницю в соціальних мережах, щоб подякувати.
Крім того, найбільшу частину виграшу – 150 тисяч гривень – дівчина передала своєму одногрупнику-військовому, також на підтримку ЗСУ.

Анна зізналась, що для неї найяскравішою частиною цього досвіду стали емоції людей, які отримали допомогу.

Підготував О. Голяченко

Прокрутити вгору