Інформаційний супротив. 967-й день війни

Перша ознака початку інформаційної війни московитів, ціллю яких є захоплення території України і привласнення історії – це використання Повісті временних літ, написаної під замовлення князів з династії так званих Рюриковичів. Використання з метою аргументації привнесення державності на територію України з Ладоги і Новгорода.
Всі неугодні літописи були знищені тією династією і пізніше в царські часи те знищення і фальсифікація історії активно продовжувалось.
Саме історичні претензії на історію Русі і принесеної з території рф на територію України державності – саме цим путін і все населення його країни пояснюють свої територіальні претензії.
Вся їхня пропаганда, пісні, фільми про Русь, «русскій мір», «русскій дух», «русскоє мужество» тощо – все відштовхується від Русі.
В цьому їхньому виплеканому і поширюваному зараз міфові українців і України нема і не має бути.
На жаль, іншого варіанту початку державності на території України ви не знайдете і в українських підручниках з історії. Ви не почуєте іншої відповіді від тих, хто викладає історію за московською цензурою, яка викреслює державотворення на нашій землі до приходу князя Ігоря, якого ми не кликали і не потребували.
Московитський міф руйнує князь Мал. Князь Мал, його діти, онуки і правнуки, які правили в Києві та Новгороді.
Саме князь Мал вказав місце прийшлому на наші землі Ігорю. І саме постать князя Мала вказує на те, що державність на території України була до приходу династії так званих Рюриковичів.
Історія племен московитів починається з династії так званих Рюриковичів, тому що інших князів у них не було.
А у нас був свій князь Мал, памʼять про якого літописець не зміг повністю стерти. Але наступні історики імʼя Мала практично не згадують, дітей його записують виключно в рабів або в іноплемінників. Чи навіть у винищувачів українського народу.
І саме князь Мал – яскравий приклад української меншовартості. Пришлі Олег з Ігорем, які зайняли Київ шляхом вбивства місцевих князів – вони і їхні нащадки князі голубої крові.
А наш князь Мал – не їхнього рівня і діти його не того рівня, і онук його князь Володимир Великий – робичич, типу раб. І це не тільки в літописі, це в головах українців.
Тому що історію вчимо за баченням і трактуванням московії. Історію малоросів і хо…лів.
Московити майже не залишили місця в історії князю Малу і його династії. Але саме він є головною постаттю того часу. І саме він відкидає московитів від права спадкоємства на Русь.
Саме тому ти про нього майже нічого не знаєш.
Анатолій Герасимчук.
Про князя Мала і його дітей, про те, що Русь – то не росія, йдеться в науково-популярній книзі «Від Русі до України. Відновлення історії»
Ціна книги: 450 грн.
Книгу можна придбати за передоплатою на сайті rus-ukraine.com.ua
Русь-Україна
P. S. Фото Євгенії Юрченко

Підготував Олександр Голяченко

Прокрутити вгору