Інформаційний супротив. Один рік та два дні

Це вже історія, яку не можна забувати. В березні 2022 російська авіація почала масові бомбардування міста Коростень. Під них потрапили виключно мирні житлові райони, цивільні об’єкти та історичні місця нашого міста. Чи це була випадковість, чи помилка пілотів. Ні, це свідома тактика радянської, а сьогодні російської військової школи. Терор. Ця методика була відпрацьована ще в ході Зимової війни в Фінляндії, куди радянська армія висунулась «для визволення поневоленого народу»…


У Російському державному військовому архіві у фонді 34980 (Опис 14, Д 108) і у справі під назвою «Разведматериалы по Финляндии, Швеции и Норвегии» з 2 січня до 31 грудня 1940 року на 63 аркушах є докази безпринципності московських політиків, зокрема, і заява Молотова, що «радянські літаки скидають кошики з хлібом для населення Фінляндії, яке потерпає від голоду». На справді, по цивільному населенню міста Гельсинки летіли бомби.


Ми переживаємо повторення історії сьогодні, засоби її ведення ті ж самі. Інфо простір забитий масою «правдивих слів», та запитань «где ваши доказательства?» Але наша задача – зберегти правду, щоб вираз «Ніколи-знову» отримав практичне значення.
Хроніка цієї трагічної історії нашої землі вже пишеться. Фотофакти та свідчення ретельно збираються. Якщо у Вас є подібні матеріали й ви можете ними поділитись за нашими контактними даними, будемо вдячні.


На фото одна з російських авіабомб ОФАБ-250-270 яка, на щастя, не вибухнула в одному з районів нашого міста. Інші наробили багато горя… 

Коростенський_ТІЦ
Підготував О. Голяченко

Прокрутити вгору