Інформаційнийсупротив. 599-й день

Війна триває…

Дуже боляче читати коли люди пишуть «я не доначу, бо і так крадуть», я «не закидаю дописи про війну, бо і так їх блокують», «я не аналізую інформацію, бо я поза політикою» і в таких людей чисті, гарно відфотошоплені акаунти і ні одної згадки про війну! І часто вони «найкращі» експерти в контрнаступі, як правильно і що не дуже, в них «все давно вже домовлено» і найгірше те, що вони нічого не роблять аби хоч трішки наблизити перемогу ! А лише наводять виправдання і не забувають щоразу показувати своє прекрасне життя ! І мова тут не лише про блогерів, а про людей які живуть в тилу, і забувають найголовніше, війна ще не закінчилася, а вони вже забули, що винні в першу чергу українським захисникам та захисницям.

Кожен донат, репост, збір, інформаційне нагадування, допомога волонтерам, пожертва, допомога фізична чи психологічна – обовʼязок кожної свідомої людини яка перебуває в тилу !

Ніколи не забувайте тих, хто прикрив вас плечем, і жертвує своїм найціннішим – життям ! То ж будьте вдячним і робіть все, що у ваших силах, щоб потім не було соромно ! #SerSanych

SerhiiRabcheniuk

Підготував Олександр Голяченко

Прокрутити вгору