Кошти із благодійного заходу в Хорошеві передали на підтримку військових

У Хорошівському будинку культури 19 лютого відбувся благодійний захід для дітей та дорослих. Основною метою його був збір коштів для підтримки українських військових, які зараз боронять нашу країну від російського агресора.
Головним ініціатором та організатором свята виступила місцева жителька – волонтерка та фотографка Анна Желізко. Вона разом із іншими активними жителями громади організувала багато конкурсів для дітей.


Діти могли скуштувати різні смаколики від кондитерки Олени Луференко, а також вчилися створити їх власноруч. З Мариною Сокирко робили із повітряних кульок різні іграшки, тваринок, квіти. Із Лесею Дадикіною малювали кавою. Великою популярністю серед маленьких учасників заходу користувався аквагрим від Юлії Селіверстової.


Ведучою вечора була Олена Телецька (Жеревко), вона заряджала всіх своєю енергією.
Для всіх охочих працював пункт продажу свіжого попкорну.
Діти із задоволенням знайомилися із військовою амуніцією у спеціально обладнаному куточку, де були бронежилети, каски, аптечки, рації та інше.


Було багато конкурсів, у яких діти записували відеопривітання військовим, співали пісні, читали вірші тощо. Залюбки створювали малюнки для воїнів.
Переможці різних конкурсів отримували призи – м’які іграшки, які надав благодійна організація «Петелька добра». Спеціальним призом був шеврон прикордонників із Сумщини, який власноруч вручив наш земляк – боєць цього підрозділу.


Малеча залюбки фотографувалась і танцювала з аніматором у костюмі знаменитого пса Патрона. Під час усього заходу діти й дорослі купували спеціальні лотереї, переможці яких теж отримали подарунки.


Гроші, зібрані під час цього дійства (з пожертв, з усіх конкурсів та лотерей) у сумі 23 тисячі 874 гривні, передали нашим місцевим волонтерам Максиму Білоусу та Вікторії Сидоренко. За ці кошти планують закупити кровоспинні турнікети у військові аптечки та наколінники для наших захисників.
Підготував Артем Поліщук

Прокрутити вгору