Надзвичайні новини

Жителя Іршанська підозрюють у серії крадіжок

У середині лютого в селів Старий Бобрик невідомою особою було здійснено крадіжку із магазину. Викрадено харчові продукти і цигарки. Слідова інформація, яку під час огляду зібрали поліцейські слідчо-оперативної групи, та характер вчинення злочину були схожими на інші випадки, зафіксовані раніше. Тож правоохоронці припустили, що це одна і та ж особа.


У результаті роботи оперативники вийшли на жителя селища Іршанськ. 52-річний чоловік раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності, ніде не працював і майже ні з ким не спілкувався.


Під час оперативної роботи поліцейські виявили чоловіка в іншій громаді. Він пересувався велосипедом між селами і мав при собі місткі сумки. Як виявилось згодом, велосипед теж був крадений, а в сумках спаковані цигарки з полиць обікрадених магазинів.
Нині чоловікові оголошено про підозру у крадіжках.
За рішенням суду йому загрожує до 8 років позбавлення волі. Зараз він під вартою.

Жорстоке поводження із тваринами

Десятого лютого до правоохоронців Хорошівського відділення поліції звернулася представниця зоозахисної організації з приводу зафіксованого на відео факту жорстокого вбивства собаки в селі Буряківка Пулинської громади.


Поліцейськими було встановлено, що увечері 9 лютого 52-річний житель села жорстоко побив, а потім підвісив на гілці дерева сусідську собаку. Труп тварини із зашморгом на шиї виявили небайдужі односельці.


Чоловік визнав свою провину в учиненому та розповів, що сусідка попросила його вивести тварину з села, оскільки та заважала її спокійному життю. Усі подальші дії були виключно його ініціативою.
Чоловіку повідомлено про підозру. А справу направлено до суду.
За вчинене діяння обвинуваченому загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.
Підготовлено за інформацією офіційного сайту ГУ нацполіції Житомирської області

Пожежа в Іршанську

Увечері 17 лютого мешканка селища Іршанськ помітила задимлення в під’їзді будинку та викликала рятувальників. Люди, відчувши запах диму, до прибуття вогнеборців самостійно залишили свої квартири.


Вогонь охопив підвальне приміщення.
Під час розвідки вогнеборці виявили на підлозі у підвалі 32-річного чоловіка, який мав ознаки отруєння чадним газом. ДСНСники винесли його на свіже повітря та передали медикам екстреної медичної допомоги.


Вогонь знищив господарські речі на площі 3 квадратні метри.
Ймовірна причина пожежі – необережність під час куріння. Усі обставини надзвичайної події встановлюються фахівцями.
Підготовлено за інформацією
ГУ ДСНС України у Житомирській області

Прокрутити вгору