Ліцеїсти відвідали з гостинцями тваринок у Хорошівському центрі перетримки

У жовтні Хорошівський ліцей №1 узяв участь у проведенні VIII Всеукраїнської акції «Happy Гав для Сірка». Діти й дорослі приносили корм, крупу, наповнювачі для лотків та ліки. До акції долучалися класами, родинами ‒ словом, усім навчальним закладом. Поспішали якнайшвидше передати зібране тваринкам і зробити їх щасливішими.


19 жовтня педагог-організатор Альона Гонгало та представниці учнівського самоврядування Олена Данюк і Дарина Рудакова відвідали Хорошівський центр перетримки тварин та передали зібране волонтерці Анастасії Шевчук-Мороз. Вона розповіла про те, як разом з однодумцями доглядає за котиками та песиками, як лікує та шукає для хвостатих нових господарів. Анастасія щиро подякувала усім учням, їхнім батькам та вчителям за допомогу та увагу до пухнастиків.
Спільними зусиллями у ліцеї зібрали близько 24 кг продуктів, із них сухого корму – понад 17, вологого – майже 5 кілограмів, наповнювачів для лотків – понад 2 кілограми. А також придбали ліки.


Наші чотирилапі друзі не ходять в дитячі садки та школи, але дуже радіють, коли діти та педагоги дарують їм часточку своєї уваги і турботи.
Робімо життя песиків та котиків у притулках трохи щасливішим та ситнішим!
Валентина Шевчук

Прокрутити вгору