Редакція газети «Прапор» у співпраці з партнерами сприятиме ефективній інтеграції ВПО у Хорошівську громаду

Шановні переселенці та жителі Хорошівської громади! Просимо вас звернути увагу на те, що на сайті «Zvisno.news», в газеті «Прапор», у соцмережах газети

https://zvisno.news/category/volonterstvo/vse-dlya-vpo/
https://www.facebook.com/groups/1438165276253946
https://t.me/gazeta_prapor
https://www.instagram.com/gazeta_prapor/
https://www.youtube.com/@zvisnonews/videos


відкрито рубрику «Все для ВПО» для інформування та спілкування з внутрішньо переміщеними особами – жителями Хорошівської ТГ – онлайн. Зокрема, про те, хто і де надає будь-яку допомогу і підтримку ВПО (влада, ГО, активісти, бізнес тощо).
На базі приміщення редакції нашого тижневика за адресою: смт Хорошів, вулиця Соборна, 16 створено локацію для живого спілкування переселенців між собою, з редакційним колективом, з активом громади тощо.


Розроблена спеціальна анкета і запущено опитування ВПО щодо їхніх проблем, потреб, побажань, пропозицій співпраці.
Планується проведення заходів для переселенців і спільно з ними у співпраці з місцевими жителями: психологічні тренінги, перегляд кінофільмів, обговорення, підготовка і проведення ярмарку зі збору коштів на ЗСУ тощо.


Передбачено також залучати ВПО до екскурсій історичними місцями та музеями громади, запрошення до співпраці переселенців та до участі їх у громадських акціях, зборах, засіданнях комісій та пленарних засіданнях селищної ради, до створення цільових програм тощо.
Усе це буде здійснюватися в рамках чергового грантового проєкту «Ближче знайомство на користь усім» редакції газети «Прапор» (а точніше – Товариства з обмеженою відповідальністю «Інформаційний центр Редакція газети «Прапор»»), який ми отримали від «УКРАЇНСЬКА АСОЦІАЦІЯ МЕДІА БІЗНЕСУ» http://www.uapp.org/ . Він розпочався з 1 жовтня і триватиме упродовж двох місяців.


Газета «Прапор» і всі її цифрові майданчики розповідатимуть про хід проєкту, а також публікуватимуть статті, інформацію про людей, яких війна змусила покинути домівку і шукати прихистку в іншому місці. Йтиметься про людей та родини із числа ВПО. Читачі зможуть познайомитися з історіями життя переселенців, із проблемами, які їм довелося пережити і вже, можливо, подолати.


Тому звертаємося до наших читачів із проханням поширити цю інформацію, донести її до переселенців, аби вони могли скористатися можливістю краще адаптуватися на новому місці проживання, стати активними у житті нашої громади, мати більше можливостей для вирішення своїх проблем і задоволення потреб.


За довідками звертатися за редакційним телефоном 0981016069 або на електронну адресу gazetaprapor@ukr.net . Запрошуємо переселенців відвідати редакцію газети «Прапор».
Артем Поліщук
Публікація підготовлена за фінансової підтримки Європейського Союзу. Її зміст є виключною відповідальністю «ТОВ «ІЦ РГ «Прапор»» і не обов’язково відображає позицію Європейського Союзу

Прокрутити вгору