На великодньому ярмарку в Хорошівському ліцеї №1 зібрали для ЗСУ понад 56 тисяч

Традиційними для колективу Хорошівського ліцею №1 стали благодійні акції на підтримку ЗСУ. Цьогорічний весняний ярмарок відбувся 30 квітня, на передвеликодньому тижні. Педагоги, учні та їхні батьки готувалися до нього заздалегідь. Запросили гостей із різних установ. Ведучі свята ‒ восьмикласники Анастасія Сидоренко та Юрій Гусєв ‒ зазначили, що сильна держава розпочинається з сильної армії, саме тому метою ярмарку є збір коштів на потреби ЗСУ.

Асортимент вразив усіх присутніх: солодка випічка (тортики, коржики, пиріжки, круасани, кекси, мафіни), желе, льодяники, напої, а також картини, великодні сувеніри ручної роботи, прикраси, канцелярське приладдя, квіти. Кожен стіл був святково декорованим. Продавці мали змогу потренуватися в рекламі товарів, а покупці ‒ поторгуватися. Очільники шкільного самоврядування фіксували донати та вели підрахунок. Рекордсменами стали учні 11-Б класу (класна керівниця Лариса Іщук), які поклали до скриньки 5571 грн! Загальна сума, зібрана під час ярмарку, склала 56044 грн. Наразі тривають перемовини щодо кінцевої реалізації коштів, про що буде повідомлено додатково.

Адміністрація ліцею щиро дякує учням, їхнім батькам, класним керівникам, педагогам за докладені зусилля в підготовці до ярмарку та його проведенні! Окрема подяка ‒ працівникам пекарні «Свіжа випічка» (Валентина Недзельського) Оксані Добровольській і Дмитру Сачуку та ФОП «Розводовський В.В.», які взяли участь у ярмарку.

Друзі, хай ваша праця та добрі серця з кожним днем наближають омріяну Перемогу!
Валентина Шевчук

Прокрутити вгору