Новорічні свята – чарівні

Раніше кожна дитина і кожна доросла людина із нетерпінням чекали Нового року. Ялинка, подарунки, святковий настрій – із такими словами у більшості людей асоціювалося новорічне свято. Проте зараз, на жаль, для більшості дорослих і дуже багатьох дітей не тільки свята, а й увесь 2022-й рік був зіпсований повномасштабним вторгненням окупантів.


Але попри все напередодні Нового року в Хорошівському будинку культури відбулася новорічна вистава для дітей «У пошуках Різдвяної зірки». Усі маленькі гості, переступивши поріг святково прибраної зали, поринули в атмосферу казки, сподіваючись на щасливі зміни, і, затамувавши подих, змогли загадати бажання. Хорошівські артисти з любов’ю дарували радісний, святковий настрій, відчуття казки та чогось чарівного, новорічного, світлого.


Для дітей ожили герої мультфільмів та казок, щоб у веселій формі розповісти про добро і зло, подарувати усмішки та відволікти малечу від таких недитячих проблем у наш час. Дітки прийшли у гарних костюмах, щоб поринути в чарівну атмосферу новорічного свята, повеселитися і потанцювати з улюбленими «вигаданими» героями, поспівати та пограти у рухливі, інтелектуальні ігри.
Щасливі очі, посмішки та радісні обличчя дітей показали, що задум удався, й актори виконали своє головне завдання – принесли справжнє свято.
Ксенія Мороз

Прокрутити вгору