Разом до Майбутнього: Хорошівський ліцей №1 у проєкті надолуження освітніх втрат

Нещодавно у нашому навчальному закладі відкрився Центр надолуження освітніх втрат (за підтримки UNICEF Ukraine), який надає можливість для додаткового навчання. Цей центр став важливим кроком у відновленні освітнього процесу для тих, хто постраждав внаслідок обставин. Участь у цьому проєкті відкриває нові можливості для нашого навчального закладу
Центр розрахований на учнів різного віку та різних класів, що дозволяє нам створити відокремлені групи та надати індивідуальний підхід для кожного. Ми розуміємо, що потреби учнів різного віку можуть суттєво відрізнятися, і готові враховувати це у навчальному процесі. З жовтня навчанням охоплено 126 учнів із 3 до 10 класу.


У Центрі працює команда висококваліфікованих учителів, які успішно пройшли навчання та підготовку з методик надолуження освітніх втрат. Це координаторка центру – Ольга Стельмащук, заступниця директора з навчально-виховної роботи; Валентина Шевчук – учителька української мови та літератури; Тетяна Ковальчук – учителька математики; Наталія Антимонюк – учителька початкових класів, Ольга Домальчук – практичний психолог. Вони будуть працювати над відновленням втрачених знань та наданням підтримки в усіх аспектах навчання.


Наша програма надолуження зосереджена на математичній та мовно-літературній галузях, оскільки вони є фундаментом для успішної освіти та подальшого кар’єрного росту. Сучасні методики, інтерактивні уроки та застосування технологій стануть невід’ємною частиною нашого Центру.
Нехай цей Центр Надолуження стане майданчиком для нових знань, розвитку та досягнень для кожного учня.
Директор ліцею Олена Гамська

Прокрутити вгору