Сім’я Микитенчуків: «Дякуємо Богу за щастя бути родиною»

День родини, який в Україні відзначають щорічно 8 липня, – відносно молоде свято. Його започаткували у 2012 році.


Нещодавно створилася нова родина Олександра та Альони Микитенчуків із Хорошева. У кожного з них був свій тернистий шлях до сімейного щастя. Тому молодята щохвилини дякують Богові за радість бути сім’єю.
Познайомилися Олександр та Альона два роки тому. Вони одразу сподобалися одне одному. Деякий час просто спілкувалися. Перш ніж розпочати стосунки, жінка просила чоловіка добре подумати, адже ростила троє дітей від попередніх двох шлюбів. Проте Олександр був наполегливим, і вони розпочали спільне життя. Олександрові батьки радо прийняли нових членів у свою родину. Тепер вони в усіх починаннях підтримують молоду багатодітну сім’ю. А в січні цього року Олександр з Альоною стали батьками новонародженої донечки.


Із початком повномасштабної агресії росії чоловіка мобілізували. Нині він головний сержант роти охорони другого відділу Житомирського ТЦК і СП. У 2017-2019 роках Олександр воював на Сході України в зоні АТО.
У середині травня пара вирішила узаконити свої стосунки й оформила шлюб. – Ніколи не втомлюся дякувати Сашиним батькам за виховання сина, – розповідає Альона. – Тільки тепер я відчула поряд надійне чоловіче плече.
Олександр гарно ставиться до трьох її дітей. Він безмежно любить свою велику родину й готовий на все заради них.
Зичимо сім’ї Микитенчуків та усім українським родинам любові, вірності, взаєморозуміння. Нехай сімейне вогнище завжди горить і дарує тепло, щоб кожна мить, прожита поряд із рідними, приносила тільки радість. Нехай над кожною домівкою буде мирне небо, а в кожному серці – спокій і впевненість у завтрашньому дні!

Підготувала Ірина Сівінська

Прокрутити вгору