Славні перемоги вихованців Новоборівського центру творчості

У дитинстві закладаються основи інтелекту людини, формуються різнобічні потреби, погляди, ідеали. Комунальний заклад «Новоборівський центр дитячої та юнацької творчості» ще змалку в дітей зароджує ті зерна, що згодом виявляють, зберігають, розвивають та удосконалюють творчий потенціал кожної дитини.
І в ці тяжкі часи для нашої України вихованці навчаються з любов’ю, творять і перемагають у виставках-конкурсах, незважаючи на всі труднощі і біди, що зараз всіх нас спіткали.
Так на обласній виставці-конкурсі «Декоративний розмай» диплом «абсолютного переможця» здобула вихованка КЗ «Новоборівського ЦДЮТ» Альона Ковальчук (13 років) в номінації «Художня кераміка», назва роботи «Пташиний переспів» (керівник гуртка «Креативчик» Маргарита Пастушина); в номінації «Штучні квіти» ІІ місце здобула вихованка Анастасія Мазяр (12 років), назва роботи «Жовто-блакитна ніжність» (гурток «Сувенір», керівниця гуртка Альона Микитенко). На обласній виставці-конкурсі «Паперовий світ» в номінації «Листівка з елементами паперопластики» Анастасія Мазяр (12 років) здобула ІІ місце (гурток «Паперокручення», керівниця гуртка Альона Микитенко); в номінації «Листівка з елементами оригамі» Валерія Тесанчук (13 років) здобула ІІІ місце (гурток «Креативчик», керівниця гуртка Маргарита Пастушина).

На обласній виставці-конкурсі «Зимова казка» в номінації «Ялинкові прикраси» Анна Журавська (11 років) здобула Ш місце (гурток «Художня вишивка», керівниця гуртка Галина Симон); в номінації «Різдвяний вінок» Діана Доценко (13 років) здобула Ш місце (гурток «Сувенір, керівниця гуртка Альона Микитенко).
Усі листівки, які створили учасники конкурсу із КЗПО, «Обласним центром дитячої та юнацької творчості» Житомирської обласної ради були відправлені захисникам нашої країни на передову. І, можливо, принесуть їм розраду, добрий настрій та згадку про рідний дім.
Віта Пантус

Прокрутити вгору