«Сила України – в єдності родини»

Саме так називався незвичайний захід, який провели викладачі та учні Хорошівської музичної школи 12-го квітня в малому залі будинку культури.
Це свято було справді незвичайним, адже на сцені разом із учнями школи були їхні батьки. Багато музичних номерів виконували діти спільно зі своїми мамами чи татами або виступали цілими родинами, як, наприклад, сім’я Недзельських. Усі відчували родинну підтримку і духовне єднання. У залі панувала атмосфера тепла і затишку.

У Хорошівській музичній школі навчаються учні з різних родин. Але на цьому святі були відзначені подяками ті багатодітні сім’ї, у яких усі дітки були або є учнями музичного закладу. Серед них уже згадана сім’я Недзельських, а також сім’ї Чепелів, Розводовських, Козаченків, Голяченків. У цих родинах люблять музику, спів і прищеплюють своїм дітям любов до мистецтва і творчої праці.
Директорка Хорошівської музичної школи Жанна Пантус задоволена рівнем проведення заходу та його змістовим наповненням. Вона поділилася думкою, що подібні заходи можуть стати традиційними для музичної школи.

Зокрема, звертаючись до батьків, вона сказала: «Перемоги ваших дітей – це наша спільна радість і нагорода! Кожен крок захоплюючої подорожі мистецтвом – це новий шанс для самореалізації та розвитку. Нехай і надалі ваші діти будуть яскравими особистостями, здатними реалізувати свої творчі здібності, а ви будьте їм надійними помічниками. Дякуємо за творчий підхід та активну життєву позицію!»

Підготувала Надія Панченко

Прокрутити вгору