У Давидівці вогонь знищив веранду і дах будинку

1 грудня о 12:39 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в дерев’яному житловому будинку в с. Давидівка Хорошівського району, інформує управління ДСНС України в Житомирській області. Займання виявила сусідка, яка побачила, що із-під даху сусідського будинку виходить дим, підійшла ближче та з’ясувала, що в зачиненій веранді вже вирує полум’я. Господарів на той момент вдома не було.

По прибуттю до місця події бійці ДСНС встановили, що конструкції веранди вже обвалилися, а полум’я поширилось далі – на покрівлю будинку. Також існувала загроза подальшого розповсюдження вогню на господарчу споруду, розташовану поруч.

Рятувальники негайно приступили до гасіння. О 13:07 вдалося локалізувати пожежу. Ще деякий час вони проводили розбір конструкцій веранди та даху будинку.

Силами фахівців ДСНС вдалося не допустити розповсюдження вогню на житлові кімнати оселі та зазначений сарай. Але вогонь встиг знищити веранду та дах.

Ймовірна причина займання – необережне поводження з вогнем. Адже напередодні у господарки були гості, які палили у веранді і могли не загасити недопалок. Але остаточну причину наразі встановлюють правоохоронці.

Прокрутити вгору