У Дворищах відбулися змагання із пляжного волейболу

Уже вдруге на спортивній базі у селі Дворище відбувся відкритий турнір Хорошівської територіальної громади з пляжного волейболу до Дня молоді. Цього разу зібралося чотири команди. Під час традиційного відкриття звучав Гімн України, усі присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих воїнів Збройних сил України. Далі головний суддя змагань Сергій Ющенко провів жеребкування, і матчі розпочалися.


Пляжний волейбол – це гра, яка не потребує ювелірної майстерності. Варто лише в три дотики завести м’яч на бік суперника. Проте і тут були свої труднощі і напруга під час матчів. Тож після всіх поєдинків І місце виборола команда «Зоря» (Дворище), на другому – «Молодіжна» (Дворище), а жіноча команда волейболісток із Хорошева «Аметист-1» посіла ІІІ місце.


Ірина Сівінська, виконуюча обов’язки начальника охорони здоров’я молоді та спорту Хорошівської селищної ради, нагородила грамотами, медалями та пам’ятними відзнаками призерів змагань. Організатори цього спортивного дійства заслуговують подяки, бо все було продумано, і база гарно підготовлена.


Безумовно, не обійшлося без традиційної пахучої рибної юшки від Василя Сапожника та смачної шурпи від двориських дівчат.
До нових зустрічей!

В Іршанську теж 11 серпня до Дня молоді на майданчику біля озера відбулися змагання з паркового волейболу. Про це повідомляється на сторінці Футбольно-спортивного клубу «Іршанськ» у мережі «Фейсбук». У цих змаганнях узяли участь три команди: ДЮСШ «Іршанськ», команда «ІГЗК» та команда селища.
Підготувала Світлана Федоренко

Прокрутити вгору