У Грушківській гімназії відремонтували та облаштували укриття

Умови військового стану на порядок денний поставили питання укриттів у громадах, особливо в освітніх закладах. І навіть там, де вони були колись передбачені й створені, не скрізь є належними умови перебування.


Ось і в Грушківській гімназії укриття частково було облаштоване, але потребувало ремонту стін, засобів для безпечного й комфортнішого перебування учнів під час повітряних тривог.
Тому, як тільки з’явилась можливість покращити укриття у Грушківської гімназії, лідерка ГО «Грушківські обрії» Вікторія Грибовська-Поліщук створила відповідну грантову заявку, написала проєкт з облаштування та ремонту укриття. Цей проєкт фінансувався урядом Канади. Безповоротну фінансову допомогу погодили у розмірі 156 тисяч гривень. На цю суму були надані будівельні товари, генератор, стільці, подушечки на стільці, теплові пушки, колективна аптечка, пожежний стенд, 500-літровий бак для води, розкладний стіл для настільних ігор, світлодіодні акумуляторні прожектори, настільні ігри та інше.


Ремонтні роботи виконував небайдужий і завзятий трудовий колектив гімназії. Хорошівська селищна рада надала допомогу зі встановлення генератора і резервного освітлення.
Ініціаторка проєкту, лідерка громадської організації «Грушківські обрії», депутатка селищної ради і заступниця директора гімназії Вікторія Грибовська-Поліщук коментує: «Дякую всім, хто долучився до реалізації цього проєкту, особливо колективу нашої школи.


Вірю, що все можливо, якщо є люди, котрим не байдужа доля України. Разом, об’єднавши зусилля, ми обов’язково впораємося з усіма труднощами».
Підготував Артем Поліщук

Прокрутити вгору