У Хорошеві відбувся благодійний турнір із волейболу

13 травня на базі Хорошівського ліцею №2 відбувся відкритий благодійний турнір із волейболу до Дня Героїв України на підтримку ЗСУ.
День Героїв запровадили на честь усіх захисників нашої країни, які боролися та продовжують боротися за рідну землю протягом не одного століття.


П’ять волейбольних команд узяли участь у змаганнях: жіночі і чоловічі із Хорошівської та Іршанської громад та команда «Зоря» Дворищенського старостинського округу.
Розпочався турнір із урочистого відкриття. Традиційно прозвучав Гімн України. Хвилиною мовчання вшанували усіх полеглих у боротьбі за цілісність і незалежність України.

Про умови розіграшу повідомив директор ДЮСШ Володимир Панченко.
Першими розпочали змагання жіночі волейбольні команди Хорошівської та Іршанської ТГ. Учасниці показали високу майстерність гри, боролися за кожне очко. У підсумку перемогу святкували волейболістки Хорошівської ТГ.


Перед початком турніру між чоловічими командами провели жеребкування. Перша гра відбулася між командами Іршанської ТГ та Дворищенської «Зорі». Перемогу вибороли іршанські волейболісти. У другій грі на майданчику зустрілася команда Хорошівської ТГ та «Зоря». У підсумку дворищани поступилися хорошівським волейболістам. Третя гра відбулася між командами Іршанської та Хорошівської ТГ. У результаті запеклої боротьби перемогла волейбольна команда Іршанської територіальної громади.

У підсумку серед чоловічих команд І місце посіла чоловіча волейбольна команда Іршанської ТГ; ІІ місце – команда Хорошівської ТГ; ІІІ місце – команда «Зоря» Дворищенського старостинського округу.

Переможців та учасників нагородили Грамотами Хорошівської селищної ради та медалями.
Усі зібрані кошти під час турніру передали на потреби ЗСУ.


Підготовлено за інформацією офіційного сайту Хорошівської ТГ

Прокрутити вгору