У Хорошівській громаді розпочала роботу поліцейська станція

29 травня в Хорошеві відбулося відкриття поліцейської станції в громаді за участю Хорошівського селищного голови Володимира Столярчука, голови Житомирської обласної військової адміністрації Віталія Бунечка та очільника Головного управління Національної поліції області Олега Трачука.

До виконання службових обов’язків офіційно приступив поліцейський офіцер Сергій Литвинчук. Правоохоронець пройшов відбір та відповідне навчання.
Поліцейська станція оснащена всім необхідним для швидкого реагування на звернення громадян і профілактики правопорушень на території обслуговування. Для надання якісних поліцейських послуг Національна поліція України також придбала службовий автомобіль.


Хорошівський селищний голова Володимир Столярчук надав кореспонденту «Прапора» коментар: «Селищна рада згідно із підписаним Меморандумом із Національною поліцією, надала приміщення для поліцейської станції, також були виділені кошти на ремонт цього приміщення, придбання бодикамери, планшета, ноутбука, мультифункціонального пристрою для роботи поліцейського офіцера, на закупівлю паливно-мастильних матеріалів для автомобіля, на придбання іншого необхідного обладнання. Кошти витрачені для забезпечення безпеки і благополуччя наших громадян».

Підготував Артем Поліщук
Фото редакції газети “Прапор” та із сайту ГУ НП у Житомирській області

Прокрутити вгору