У Хорошівську громаду вчергове привезли гуманітарну допомогу

Сьогодні, 29 березня, знову прибуло 1,5 т вантажу украй необхідної допомоги. А це одяг, взуття, дитячі підгузки, засоби гігієни, продукти та інше. Фахівці соціальних служб Хорошівської селищної ради розподілятимуть допомогу біженцям, яких на вчора у громаді налічувалося 600 осіб, із них близько 200 дітей; багатодітних та малозабезпечених сімей. 

– Сьогодні ми вивантажили чергову партію гуманітарної допомоги, яку отримали за активного сприяння народного депутата України Арсенія Пушкаренка. Старостинські округи нададуть списки тих, хто потребує допомоги, а це впершу чергу вимушені переселенці, багатодітні та малозабезпечені сім’ї. Сформуються пакети усього необхідного й передадуться за призначенням. Фото і відеозвіти будуть розміщені на наших інтернет ресурсах.

Висловлюю подяку Арсенію Пушкаренку за надану гуманітарну допомогу, голові Житомирської обласної військової адміністрації Віталію Бунечку та його раднику Михайлу Ромасю за вирішення важливих технічних питаннь під час доставки вантажу. Окрему подяку складаю приватному підприємцю Костянтину Ніколаєнку, який здійснив рейс із доставки цієї допомоги, – сказав Володимир Столярчук.

Дякуємо усім, хто долучається до допомоги. Разом ми переможемо! Все буде Україна!

Підготувала Ольга Поліщук

Прокрутити вгору