Учні Дворищенської гімназії виготовляють і передають на фронт маскувальні сітки

Волонтери — справжні янголи-охоронці українських захисників. Їхня допомога дуже потрібна армії. Тому з початку навчального року учні Дворищенської гімназії під керівництвом і за допомогою педагогів безперервно плетуть маскувальні сітки різного кольору, в залежності від потреби військових, аби наші захисники залишалися непоміченими для ворога. Виготовляли сітки різних розмірів: від 9-ти до 40-ка квадратних метрів одна. Загалом із вересня виготовили понад 200 квадратних метрів сіток. Останнім часом перейшли на світлі кольори, бо ж зима.
Нещодавно в черговий раз колектив гімназії передав земляком-військовим, колишнім випускником школи Сергієм Двораченком сітки та окопні свічки для захисників. Їх повезуть туди, де вони найбільше потрібні.

Маленькі ручки наших діток роблять велику справу задля великої Перемоги.
Низький уклін і величезна подяка всім, хто захищає наш спокій і дає нам можливість навчатися, працювати й відзначати різдвяні й новорічні свята.

Учителька Дворищенської гімназії Валентина Кравчук коментує: «Виготовлення сіток – непроста справа, як здається. Проте діти охоче працюють, усвідомлюючи, що цим вони допомагають нашим воїнам. Причетність до необхідної спільної справи мотивує всіх. Ніхто не відмовляється, усі радіють, коли вдається допомогти хоч чимось нашим захисникам».
Ксенія Мороз

Прокрутити вгору