Підсумки конкурсу логотипів для «дитячої» сторінки газети

Редакція газети «Прапор» на початку листопада оголосила конкурс на створення кращого логотипу традиційної сторінки для дітей у газеті. Вона виходить, як правило, один раз на місяць. І вже понад 10 років називається «Усі ми родом із дитинства». Колектив редакції вирішив, що вже варто змінити і її назву, й оформлення. Ми звернулися до всіх охочих дітей, аби вони поміркували над тим, якою саме має бути ця сторінка.


Конкурс проводився із 3 до 30 листопада.
На розгляд незалежного журі надійшло 9 варіантів малюнків-логотипів від вихованців студії образотворчого мистецтва при Хорошівському будинку культури. Керівниця студії – Зоя Козакевич. Усі роботи гарні. Дітки старалися. Ми кожному й кожній вдячні за творчу працю.
Незалежна комісія засідала, обрала серед усіх три найкращі малюнки, які найбільш підходять як логотип.


Перше місце присуджено роботі Даниіла Чижевського (15 років, селище Нова Борова) за малюнок і назву «У гостях у Котика-Муркотика». Друге місце отримала робота Анастасії Авдійчук (16 років, с. Рижани) «Цікавинки від Чомусика», третє – здобула Софія Тимощук, (7 років, селище Хорошів) за малюнок «Щасливе дитинство».

Ще брали участь у конкурсі юні художники й художниці з Хорошева: Марта Чижевська (10 років), Ніна Панченко (7 років), Ангеліна Іванська (10 років), Рада Балагутіна (10 років), Катерина Стужук (9 років), Костянтин Василенко (12 років).
Переможці нагороджені від редакції газети «Прапор» дипломами та цінними подарунками. А всі учасники й учасниці отримали солодкі призи.


Щиро дякуємо Зої Олексіївні та творчим обдарованим дітям за участь, гарні роботи, за працю. Усі малюнки поступово будуть використані як ілюстрації для матеріалів газети.
Запрошуємо усіх жителів громади та гостей відвідати Хорошівський будинок культури і у фоє закладу побачити виставку робіт вихованців студії образотворчого мистецтва. А також пропонуємо передплачувати газету «Прапор» і читати разом із своїми дітками нашу сторінку «У гостях у Котика-Муркотика».

З повагою – колектив редакції

Прокрутити вгору