В Іршанську серед учнів закладів освіти відбулися змагання зі спортивного орієнтування

В Іршанській громаді 22 березня завершився другий етап змагань у рамках проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги», який передбачає змагання шкільних команд на рівні територіальних громад. Змагання зі спортивного орієнтування відбулися між командами Іршанського ліцею та Меленівської гімназії на території стадіону «Титан» в Іршанську.
Спортивний захід традиційно розпочався з колективного виконання Державного Гімну України. Учасники гучно подякували Збройним силам України за те, що дають можливість проводити такі заходи. Хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих захисників.

У результаті змагань перемогу здобула команда Меленівської гімназії, яка отримала кубок та диплом. Друге місце дісталося учасникам Іршанського ліцею.
Команда Меленівської гімназії представлятиме Іршанську громаду у наступному, III етапі та змагатиметься з командами інших територіальних громад Коростенського району.
Сонячна, тепла весняна погода, гарний настрій дітей – усе це дало можливість активно та весело провести спортивний захід. Завершили дружню зустріч команд пікніком. Діти ласували смаженим салом, власноруч приготованим на вогні, розповідали цікаві історії і просто раділи життю. Було зворушливо, весело, а головне – спортивно.

За інформацією сайту Іршанської селищної ради

Прокрутити вгору