В Іршанську відбувся турнір з тріатлону, присвячений пам’яті Дмитра Падалка

Уже четвертий рік поспіль 26 серпня іршанці та гості громади випробовували свої сили в змаганнях з тріатлону. Другий рік ці змагання присвячені нашому загиблому Герою-захиснику Дмитру Падалку.
На відкритті учасники та гості вшанували пам’ять Дмитра та всіх воїнів, які загинули, захищаючи нашу країну, а також заспівали Гімн України, який із захопленням підхопили наймолодші вболівальники.


Цьогоріч у змаганнях взяли участь 13 спортсменів віком від 7-ми до 14-ти років.
Не обійшлося без падінь та інших незначних негараздів, але всі спортсмени гідно пройшли випробування і дісталися фінішу. Для декого це були перші змагання, інші покращували свої минулорічні результати, але захопливі емоції та неймовірні відчуття того, що ти зміг це зробити, хвилювали усіх.
Уболівальники щиро підтримували всіх спортсменів, і на фініші вже не було суперників, а всі об’єдналися в одну велику родину.


Усі учасники отримали медалі фінішерів, які вручала донька Дмитра Падалка – Катерина.
Переможці та призери також отримали дипломи в своїх вікових категоріях.
За рішенням суддівської колегії медаль фінішера отримав один із батьків – Андрій Марфат, який разом зі своїм молодшим сином Дмитром (наймолодшим учасником змагань) подолав останній етап тріатлону, пробігши 1 км, а потім вже зі старшим Ростиславом біг 2 км.


Захід пройшов дуже вдало завдяки активним людям, серед яких Костянтин Шепиль, Валентин Зіневич, Вадим Войтович, Тетяна Фролова, Катерина Падалко, Микола Колос, Олександр Примасюк, а також удячні селищному голові Сергію Сахненку за допомогу в організації та особистий спонсорський внесок для придбання питної води всім учасникам.

Оксана Пасинкова

Прокрутити вгору