Весілля під час війни: військовий Олександр поєднав долю з коханою Надією

Попри кровопролитну повномасштабну війну українки й українці продовжують закохуватися та створювати нові сім’ї. Історія кохання Надії та Олександра Прохорчуків із Хорошева розпочалася шість років тому. Спочатку вони потоваришували у соціальній мережі та спілкувалися. У 2017 році хлопець пішов воювати на схід України в зону АТО, а дівчина вірно його чекала. Повернувшись додому з війни, Олександр запропонував Надії зустрічатися. У цей час у житті дівчини сталася трагічна подія: відійшла у засвіти її люба бабуся, яка замінила їй матусю, коли та померла. Хлопець підтримав свою кохану у тяжкі для неї дні, а згодом запропонував жити разом. Закохані поїхали створювати своє сімейне гніздечко на Кіровоградщину.


Через два роки вирішили повернутися на Полісся та оселитися у Хорошеві. Тут у Надії було власне житло. У щоденних клопотах протікало їхнє мирне життя. Планували узаконити свої стосунки. Усі плани й бажання перекреслилися 24 лютого. Хлопець пішов на військову службу. Згодом зрозумів, що не варто довго чекати, й запропонував коханій одружитися. Хотів зробити Надії романтичний сюрприз, проте обставини змусили його повідомити наречену завчасно. Командування відпустило чоловіка на два дні. Молодят урочисто розписали, а затим вони відправилися на фотосесію. Увечері за святковим столом зібралася родина. А через день Олександр відбув у військову частину. Молодята вирішили, що усі святкування влаштують після Перемоги. Незабаром Олександр вирушить на фронт. Хай береже його Господь!
Родом Олександр із села Давидівки Хорошівської територіальної громади. Він чотири ротації проходив службу в зоні АТО. Чоловік і зараз на службі в ЗСУ. Зброю у руки для захисту Батьківщини взяли також Олександрові брати.
Як вірна дружина, Надія чекає й молиться за свого чоловіка, щоб живим і неушкодженим повернувся додому. Хай же ці молитви почує Бог. І хай Він береже усіх наших захисників! А молодятам зичимо щасливого довголіття у мирній благополучній Україні!
Підготувала Ірина Сівінська

Прокрутити вгору