Вшановуймо загиблих Героїв і підтримуймо живих!

29 серпня в Україні, в області, зокрема в Хорошівській, Новоборівській та Іршанській громадах, у старостинських округах відбулися меморіальні заходи з нагоди відзначення Дня пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність нашої держави.


На заходах пом’янули загиблих захисників, поклали квіти до пам’ятників, меморіальних дощок та стендів із портретами Героїв. А також учасники мітингів разом із родичами загиблих та керівництвом громад відвідали місця поховань героїв, поклали квіти на могили, пом’янули кожного молитвою і добрими словами вдячності.

Вшанування пам’яті наших захисників, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, є надзвичайно важливою місією тих, хто живе на мирних територіях, адже пам’ять про Героїв має бути вічною. Тож пам’ятаймо їх, бо тільки в наших серцях – «Герої не вмирають!». Вшановуючи загиблих, потрібно не забувати допомагати живим, тим хлопцям і дівчатам, які досі стоять і закривають собою мирну частину України від російського агресора та кров’ю поливають кожен відвойований метр рідної землі. Тож долучаймося до допомоги військовим через невтомних волонтерів, благодійні фонди та організації!


Підготував Артем Поліщук

Прокрутити вгору