Вихованці Хорошівської спортивної школи завоювали призові місця на Всеукраїнському турнірі з фрі-файту

Юні спортсмени із Хорошева взяли участь у Всеукраїнському меморіальному турнірі з фрі-файту «Захисник Вітчизни», який відбувся 17-18 лютого у Львові. Цей турнір започаткований у 2015 році з метою вшанування пам’яті й увіковічнення воїнів-спортсменів, загиблих у війні з росією.
«На вашу честь і проходять ці заходи, щоб на всіх небесах ви бачили, що ваша справа живе», – сказав про цей турнір Андрій Старовойт, засновник фрі-файту.


Команда Хорошівської ДЮСШ у складі Віктора Примаченка, Дениса Гасіци, Кіріла Панасюка, Кирила Прута, Кирила Бутрика, Дениса Подобнюка, Олександра Щербіцького, Олександр Суворова під керівництвом тренера Сергія Козакевича теж взяла у ньому участь.


Наші хлопці добре виступили та посіли призові місця: Віктор Примаченко – перше; Кіріл Панасюк та Денис Гасіца – друге; Олександр Суворов – третє.


Тренер Сергій Козакевич сказав: «Наймолодші учасники команди, які вперше взяли участь у змаганнях, виступили дуже достойно. Кирило Бутрик програв за рішенням суддів із різницею лише в одне очко. Інші хлопці теж показали високий рівень майстерності та волю до перемоги».
Артем Поліщук

Прокрутити вгору