Вихованці Наталії Козаченко здобули медалі у змаганнях зі спортивної аеробіки в Тернополі

Юні вихованці відділення спортивної аеробіки Хорошівської дитячо-юнацької спортивної школи з 13 до 15 червня побували в Тернополі та взяли участь у відкритому турнірі Тернополя зі спортивної аеробіки серед юнаків та дорослих. Серед 14 вихованців із медалями повернулися майже всі учасники турніру.

Тренерка зі спортивної аеробіки Наталія Козаченко наполегливо тренує і виховує дітей та намагається максимально залучати їх до турнірів різних рівнів. Тоді діти набувають практики змагальності, гартують спортивний бійцівський характер. Участь у турнірах допомагають і дітям, і тренеру точніше визначити, над чим саме треба більше попрацювати, що вдосконалити. А ще поїздки розвивають дітей всебічно – це знайомство з новими містами, пам’ятними та історичними місцями, це нові знайомства з ровесниками й видатними спортсменами, особливий досвід спілкування з колегами по спорту, навіть із друзями в інших умовах. Такі виїзди за межі рідного населеного пункту завжди дають позитивний настрій, дарують гарні емоції, мотивують старанніше займатися.

Мама двох дітей, які відвідують секцію аеробіки у Наталії Козаченко, Любов Дем’янчук так відгукнулася про роботу тренерки: «Ми щиро вдячні Наталії Валентинівні за труд, енергію, за навички наших дітей. Вона дуже лояльна, але водночас відповідальна тренерка. Діти із задоволенням відвідують заняття з аеробної гімнастики. А ми, батьки, щороку бачимо поступ наших діток.

Наша тренерка не боїться брати відповідальність на себе заради того, щоб діти бачили інших спортсменів, порівнювали свої можливості й майстерність. Навіть зараз, під час війни, Наталія Валентинівна не боїться брати велику команду дітей та везти їх в іншу область на змагання. Враження дітей від поїздки – безцінні».
Підготував Артем Поліщук

Прокрутити вгору