Юні іршанські митці виступили на обласному фестивалі

У Житомирському фаховому коледжі культури і мистецтв ім. Івана Огієнка 7 квітня відбувся XVI обласний фестиваль-конкурс учнівської молоді «Великодні дзвони 2023», у якому взяли участь творчо обдаровані вихованці Іршанської школи мистецтв та Центру естетичного виховання.
Іршанські артисти гідно представили свої заклади та громаду. У конкурсному огляді хореографічний колектив «Верес» Іршанської школи мистецтв (керівники Світлана Можаровська та Олена Єрмакова) посів ІІІ призове місце у номінації «Народний танець», а окрему відзнаку отримав Микита Дем’янчук як кращий виконавець.


Вихованці також представляли свої творчі доробки із образотворчого мистецтва: Олеся Сулима та Тетяна Кузміч (викладач Тетяна Жендицька).


У номінації «Художнє слово» І місце здобула вихованка Центру естетичного виховання Анастасія Челбіна (керівник Наталія Жуковець). Учасники гуртка «Танцювальна мозаїка» під керівництвом Ірини Сахненко здобули І місце у номінації «Сучасна хореографія» та І місце за танець «З Україною в серці» (постановка Світлани Можаровської) у номінації «Народний танець» .
Анастасія Челбіна також узяла участь у Всеукраїнському конкурсі театрального мистецтва «Зірки Мельпомени», де посіла ІІ місце.


Підготовлено за інформацією офіційного сайту Іршанської громади

Прокрутити вгору