Загиблий за Україну Герой Володимир Резніченко знайшов вічний спочинок у рідній Ягодинці

У неділю 21 серпня Новоборівська територіальна громада у тяжкій жалобі знову проводжала на вічний спочинок свого героя-захисника, солдата-гранатометника Резниченка Володимира Івановича.
Він загинув на полі бою, захищаючи територіальну цілісність нашої держави, 14 серпня під час ракетного удару поблизу міста Добропілля Донецької області.


Жителі громади, земляки, друзі, побратими з болем у серці, на колінах вшановували Героя-захисника.
Недовгого віку вготувала йому доля… Російські загарбники прийшли до нас війною, аби стерти Україну з лиця землі, знищити її волелюбний народ. Та на захист рідної держави стали наші воїни-захисники. І серед них Володимир Резниченко.
Народився Володимир у 1985 році в с. Ягодинка Володарсько-Волинського (пізніше Хорошівського, а тепер Житомирського) району та зростав разом із двома братами. Навчався в Новоборівській школі №1. Рано пішов працювати. Довгий час трудився на посаді помічника машиніста бурової установки в філії «Іршанський ГЗК» ОГХК. У 2016 році він уже брав участь в антитерористичній операції на сході України. Мав воєнний досвід, був учасником бойових дій. А нині він знову став на захист Батьківщини і рідних людей від поневолення, від знущань, від загибелі. І поклав своє молоде життя на вівтар свободи і незалежності рідної України.
Залишилась без батька донечка Злата, 2014 року народження.

Церемонія прощання та вшанування Героя відбулася на площі біля Новоборівської селищної ради. Тут зі словами вдячності за подвиг Героя в ім’я Батьківщини виступили Новоборівський селищний голова Григорій Рудюк та заступниця Іршанського селищного голови Галина Ширченко.
Відспівували Героя в Новоборівському Свято-Андріївському храмі. Хай Господь упокоїть його душу в Царстві Небесному, де праведники спочивають.
Останній спочинок Володимир Резниченко знайшов на кладовищі у своїй рідній Ягодинці. Поховали його з військовими почестями.
Подвиг Героя навічно залишиться в наших серцях, у пам’яті вдячних земляків та в історії держави Україна.
Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким загиблого захисника.
Просимо Господа упокоїти душі усіх загиблих за Україну Героїв у Царстві Небесному.
Підготувала
Світлана Федоренко

Прокрутити вгору