Зусилля для важливої справи: учні допомагають захисникам

Уже вкотре Дворищенська гімназія долучається до збору допомоги нашим захисникам.
Спільним рішенням учнів та вчителів до Дня Збройних сил України тут зібрали цілющий мед, пакунки з сухофруктами, в’язані шкарпетки, грілки та речі для воїнів, які захищають нашу країну. Частиною подарункового вантажу були обереги-сердечка, малюнки і листи зі словами підтримки.
Від родини Борейків із Дворищ ми отримали теплі шкарпетки, воскові диски та горіхи. Учні гімназії сплели велику маскувальну сітку, а Ліза Левківська вигоготовила близько 600 воскових дисків.

Загалом було зібрано 10200 грн, які були передані місцевому волонтеру Максиму Білоусу. Він подякував учням та вчителям, які виявили справжню громадянську позицію та підтримку нашим захисникам, і був вражений, що така маленька сільська школа вкотре зібрала таку немалу суму коштів. Він також подякував батькам учнів, які долучилися до збору.
Сподіваємося, що турбота від дітей та смаколики підбадьорять захисників, піднімуть бойовий дух та підсилять віру в нашу Перемогу!


У Поромівській філії Хорошівського ліцею №2 четвертого грудня відбулася благодійна акція «З любов’ю до ЗСУ». Вона спрямована на збір грошей для підтримки воїнів-земляків, що зараз боронять нашу Україну.

Учні з батьками власноруч приготували багато смаколиків, а діти завзято їх продавали. А всі отримані кошти складали в загальну скриньку.
Як результат – зібрано 5 941 гривню!
Гроші передали представнику Волонтерського руху Хорошева волонтеру Василю Сорокіну.
Леся Козакевич, Анастасія Кирильчук

Прокрутити вгору