Вихованці Хорошівської ДЮСШ – переможці Кубку області зі спортивної аеробіки

9 жовтня в Житомирі проходив Кубок Житомирської області зі спортивної аеробіки серед усіх вікових категорій. Вихованці секції спортивної аеробіки Хорошівської дитячо-юнацької спортивної школи також брали участь у змаганнях.

Команда у складі 26 юних спортсменів і спортсменок під керівництвом талановитої тренерки Наталії Козаченко гідно виступила на змаганнях.

Вік спортсменів був різний: від п’яти до п’ятнадцяти років, тому кожен і кожна змагалися у своїй віковій категорії та представляли певний вид програми (пари, трійки, групи, індивідуальні вправи).

Через карантинні обмеження змагання проводяться не часто, тому багато учасників та учасниць були на змаганнях уперше. Велика кількість суперників та неординарні виступи противників не завадили нашій команді достойно представити наше спортивне селище. Отже за індивідуальні вправи у категорії «діти» Марія Підкуйко стала другою. У категорії «юнаки молодшого віку» нагороди отримали Тимофій Прокопович (3 місце) та Євгеній Козаченко (2 місце). Срібну медаль виборов Олександр Литвинчук за індивідуальні вправи у категорії «юнаки старшого віку». Серед юніорів Олександра Гриценюк виборола друге місце в індивідуальних вправах. «Срібло» має і трійка у складі Ілони Зеленко, Оксани Вітрук та Анни Степанюк у категорії «юнаки старшого віку».

Вітаємо з успішним виступом! Бажаємо подальших перемог.

Любов Дем’янчук

Прокрутити вгору