Поглянь навколо! Що нового з’явилося у Хорошеві за три роки

Часто ми нарікаємо, що все у нас погано, нічого не будується, все поламане, відпочити ніде. Та коли таки щось з’являється нове, ми просто не помічаємо цього й не цінуємо. Можливо, варто перестати споживацьки ставитись до всього та навчитись цінувати те, що хтось створює для нас?!

Хороша дорога

Певно, кожен житель нашої громади їздив випробовувати нову дорогу у напрямку села Дашинка. Вона підходить для будь-якого виду транспорту: автомобілів, велосипедів, скейтів, роликів.

Нові магазини

Це певний вид розваги – сходити на шопінг до «Єви» чи у «Автору». Ці магазини заслужили довіру у хорошівців та мають своїх постійних відвідувачів.

Новобудови

Коли щось будують, або реставрують, значить, скоро з’являться нові робочі місця, буде гарне місце відпочинку. Усі з нетерпінням чекають відкриття «Дитячого світу», маркету «Крафт», цікавляться, що ж буде на місці «Фіалки».

Освітлення

Упродовж останніх років чимало вулиць Хорошева й усієї територіальної громади освітили. На деяких вулицях замінили старі та непрацюючі лампи на нові світлодіодні.

Нові опори

На центральних вулицях Хорошева замінили електроопори. Тепер вони безпечніші й виглядають охайніше.

Тротуар

Нехай маленький відрізок біля лікарні, проте як приємно пройти по рівному та зручному тротуару.

Кав’ярні

Нещодавно відкриті, але вже мають великий попит. Людям подобається культурно відпочивати у комфортних місцях.

Продуктові магазини

Нещодавно відкритий новий маркет та торговий павільйон. У місцевих та і приїжджих чималий вибір. Конкуренція – це на руку покупцю.

Оновлена набережна Ірші у парку

Нові альтанки, окультурене місце відпочинку, гребля, зручні сходи, фонтанчик, розчищене русло Ірші створюють відчуття затишку, спокою та дозволяють комфортно відпочити від щоденних клопотів.

Школи

Дещо раніше утеплили Хорошівський ліцей №1, центр розвитку дитини «Веселка», а нещодавно і ліцей №2 та садочок «Дзвіночок». Окрасою ліцею №2 став новий спортивний майданчик для командних ігор.

Харчування

Весь 2020-2021 навчальний рік учні Хорошівського ліцею № 1 тестували новий ремон у їдальні та нове меню. Тест здано – усі задоволені!

Новий «старий» майданчик

Дитячий майданчик, що на розі вулиць Героїв України та Житньої постійно зазнає руйнувань. Зазвичай його ремонтом займаються батьки дітей, що його відвідують. Приємним сюрпризом для дорослих та малечі стала його капітальна реконструкція.

Меморіал слави

В рамках одного із грантових проєктів встановили інформаційний стенд «Меморіал слави» та впорядкували територію.

Що б хто не говорив, а позитивні зміни у нас відбуваються!

Любов Дем’янчук

Прокрутити вгору