Інформаційний супротив. 85

«Я попереджаю тебе, Фінляндія», – такі погрози надсилає бункерний дід, сидячі на розбитому z-танку (карикатура британського художника Пітера Брукса).

Список адрес можна збільшити: «Я попереджаю тебе, Грузія», «Я попереджаю тебе, Молдова» … Ну, і,звичайно, «Я попереджаю тебе, Україна»! хутін попереджає і погрожує усьому світу. Така політика у рф, правонаступника срср.

Погрози країнам-сусідам призвели до того, що Фінляндії та Швеції подали заявки на вступ до НАТО. путін хотів зробити Альянс слабкішим, а виходить усе навпаки. Тепер на Балтиці і в Арктиці Організація Північноатлантичного договору матиме набагато кращі позиції. Так вважає дипломат Павло Клімкін.

Ще й на  півдні рф отримає чергову поразку. «Туреччина, що намагається висувати умови для вступу нових членів в результаті торгу ймовірно отримає новітні американські літаки F-35, які їй не давали через купівлю російських систем ППО. Тобто Туреччина теж стане сильнішою. Путін програв на обох флангах – північному та південному. І «врятувати обличчя» розмови про згоду на вступ Фінляндії та Швеції тут аж ніяк не вийде», – зазначає Клімкін.

Усе це в купі послаблює нашого «вороженьку» та наближає Україну до Перемоги.

Прокрутити вгору