У Новій Боровій відбувся благодійний турнір з футболу

Майже три місяці в Україні триває повномасштабна нищівна російсько-українська війна. Кожен українець намагається пришвидшити довгождану перемогу над ворогом: хтось вступив до лав Збройних сил України або Територіальної оборони, дехто постійно перераховує кошти на підтримку армії, хтось плете маскувальні сітки та готує обіди, а хтось займається волонтерством.


Очільники Новоборівської громадської організації футбольного клубу «Оріон» Віктор Червінський та Юрій Карпович також долучилися до доброї справи – допомоги воїнам. Вони 14 травня у Новій Боровій організували й провели благодійний відкритий турнір із футболу, під час якого зібрали кошти на допомогу ЗСУ.
Шість футбольних команд області зголосилися взяти участь у змаганнях. Ігри проходили за коловою системою. Переможців визначили за сумою балів.
Отож у підсумку І місце здобула футбольна команда із Пулин «Пулини», ІІ місце у ФК «Бульвар» (м. Житомир), ІІІ місце вибороли господарі турніру – ФК «Оріон». Четверте місце посіла команда «Агро-Нива» (смт Народичі), п’яте місце у футбольної команди «Іршанськ» (смт Іршанськ). Завершили турнірну таблицю ветерани футболу, команда «120/80» із Нової Борової.
Після завершення матчів нагороди отримали усі. Організатори відзначили кожну команду й вручили їм подяки. А от переможці отримали кубки й цінні призи.
Упродовж турніру на спортивному майданчику стояла скринька для благодійних внесків. Усі охочі: від учасників команд і до вболівальників на трибунах – кидали кошти. За цей час вдалося зібрати 6 550 гривень.

  • Усі зібрані кошти будуть використані на придбання найнеобхіднішого для новоборівських воїнів, які перебувають на фронті, – розповів Віктор Червінський.
    Марія Сидоренко
Прокрутити вгору