Шість родин вимушених переселенців
отримали тимчасове житло у Новій Боровій

Як повідомляє сайт Новоборівської селищної ради, 7 жовтня в Новоборівській громаді шість родин із числа вимушено переміщених осіб отримали соціальне житло для тимчасового проживання в селищі Нова Борова. Квартири придбала Державна спеціалізована фінансова установа «Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву» в рамках державної програми соціального житла.


Це один із шляхів тимчасового вирішення житлового питання для ВПО. Загалом придбано вже 60 квартир із ремонтом, меблями та побутовою технікою у Сумській, Чернігівській, Житомирській та Київській областях. У нашій області придбано 8 квартир, із них шість – у Новій Боровій та по одній у Житомирі та у Новограді-Волинському.
У Новій Боровій ключі родинам ВПО вручили начальник Житомирської ОВА Віталій Бунечко та голова правління Державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву Олександр Комнатний. Участь у церемонії вручення взяв селищний голова Григорій Рудюк, очільники інших обласних і районних державних установ та органів місцевого самоврядування, а також забудовник.
Тимчасове житло в Новій Боровій отримали родини із Богданівки Херсонської області, із Енергодару Запорізької області, Костянтинівки, Бахмута, Соледара та Маріуполя Донецької області.

Прокрутити вгору