Благодійний турнір з мініфутболу на підтримку пораненого захисника

Сьомого травня Хорошівська федерація футболу на спортмайданчику в Рижанах провела благодійний турнір з мініфутболу серед ветеранів збірних команд Іршанська, Нової Борової, Хорошева та Житомира. Змагалися три команди: разом новоборівські ветерани й іршанські, а також хорошівські й житомирські.

Цей турнір мав лише одну мету: матеріальна підтримка, допомога для ветерана футболу, а нині воїна-захисника України Романа Мартинюка. Він був у гарячих точках російсько-української війни, отримав поранення й зараз перебуває у шпиталі на лікуванні.

Загалом змагання пройшли коректно, без травм. У результаті матчів перемогу вибороли ветерани м. Житомира. За своє перше місце вони отримали футбольний м’яч від федерації футболу. Команда ветеранів Іршанська й Нової Борової – на другому місці. А ось хорошівські ветерани футболу посіли третю сходинку. Варто зазначити, що за хорошівців грав відомий спортсмен Микола Ігнатенко, якому нещодавно виповнилося 70-років. Тож молодим є на кого рівнятися.

Оргкомітет визначив кращих. Кращим гравцем став Сергій Груницький. А кращим бомбардиром – Олександр Гончар. Обидва хлопці з м. Житомира.

Упродовж благодійного турніру його учасники та деякі мешканці громади зробили благодійні внески. Разом зібрали суму близько 7,5 тисяч гривень, які передали на лікування воїну-земляку.

Хай наш Роман Мартинюк лікується, видужує, набирається сили, аби, повернувшись додому у мирне життя, зміг брати участь у відбудові рідної України, за яку віддав своє здоров’я.

Зичимо усім мирного неба над Україною. Слава Україні! Героям Слава!

Володимир Панченко, відповідальний секретар Хорошівської федерації футболу

Прокрутити вгору