Інформаційний супротив. 163

Нещодавно під містом Ізюмом, що на Харківщині, російські орки ДАВАЛИ ТАКОГО ДРАПАКА, що навіть прапор дивізії загубили… Символічно, що це була 150-а стрілецька дивізія імені ордена кутузова, що прийшла на нашу землю вбивати мирних жителів. Ця інформація для тих, хто ще досі «плаче» за бюстом горошківського кутузова.

Рашистська кутузівська дивізія, яка протягом тривалого часу вела бойові дії під Ізюмом, понесла величезних втрат особового складу. Посприяли цьому успішні дії української 93-ї ОМБ «Холодний Яр». Холодноярівці ліквідували більшу частину російських окупантів та знищили багато техніки. Навіть у середовищі окупантів називають втрати ворога рекордними.

А тепер найголовніше мовою агресора: «С учетом понесенных потерь личного состава, техники и вооружения, а также брошенного во время бегства с поля боя боевого знамени, дивизию ждет расформирование».

Не лише у Горошківськом краї, але й на Слобожанщині кутузов «впав», а з ним і сотні окупантів. Але у військовому відомстві рф продовжують торочити, що «патєрь в рассєйскай арміі нєт».

Слава воїнам ЗСУ, які нищить російських окупантів на рідній землі!

P. S. Дякую Павлу Гусєву за огорошківщення прапора рашистської дивізії.

Олександр Голяченко

Прокрутити вгору