Інформаційний супротив. 387-й день

“Зачем ви так са мной, я не винаватая”: росіянка-мажорка ридає крокодилячими слізьми, бо вже майже як місяць не може знайти житло в Італії: готова вже на все.

Мати російський паспорт – це велика проблема у сучасному світі. Громадянці держави-терористки уже місяць не вдається винайняти житло за кордоном – вочевидь, дівчині доведеться жити на вулиці в Італії.

Як пише на сторінці Дарьї Рітмо, вона “бізнесменка в трусах”, але схоже, що дівчина скоро залишиться без трусів, а тим паче – без житла. Їй не виходить уже довгий час орендувати квартиру в Італії, куди вона переїхала жити.

Агенти тягнуть час та не хочуть здавати житло. Представниця ворожої держави відчула на собі, що це означає – мати паспорт країни, яка розпочала війну. В описі до свого акаунту вона обіцяє, що допоможе заробити грошей на дорогу машину, однак навряд її порадам варто вірити, якщо вона банально не має змоги знайти житло.

Вранці, 2 жовтня, вона повідомила, що справи у неї кепські та ранок зовсім недобрий. Дівчина уже декілька тижнів кожного дня по 3 – 4 години витрачає на те, аби домовитися з рієлторами про квартиру, але все – безрезультатно. Кожного разу вона віддає агентам свій паспорт, коли знаходить чергову квартиру, а потім дізнається, що “чомусь” у житло раптово заселився уже хтось інший.

«Я не розумію, що робити і як мені жити. Мені постійно кажуть потім-потім… А потім виявляється, що квартира уже знята. А на сервісі я не можу зняти, бо вони не приймають мою карту», – сказала росіянка.

Також вона зазначила, що їй уже байдуже, яка та квартира буде, якщо їй, звісно, вдасться її знайти. Навіть все одно, якщо вона коштуватиме “усі гроші світу”, бо головне – хоч десь жити.

Із «Цікаве тут»
Підготував О.Голяченко

Прокрутити вгору